GB NL


Heb je de stap genomen om een tattoo of piercing te laten zetten? Leuk!
Wij helpen je graag verder. Als je zelf al een ontwerp hebt kun je hier altijd mee langskomen.


Als je wat ideeën hebt maar niet precies weet hoe of wat het mooiste zal zijn, geen probleem, wij nemen alles met je door en zorgen ervoor dat jij met een mooie tattoo of piercing naar huis gaat. Ook kunnen we je goed informeren over de nazorg na het zetten van een tattoo of piercing.
Tattoo’s
Tattoo’s zetten gebeurt altijd op afspraak. De minimale leeftijd is 16 jaar maar tot je 18de heb je toestemming
van je ouder of voogd nodig. Zichtbare plaatsen zoals polsen, handen, nek en gezicht uitsluitend vanaf 18 jaar.

Bij het maken van een afspraak vragen we een aanbetaling. Dit omdat er in de voorbereiding vaak al veel werk zit. Ook is dit om ervoor te zorgen dat we geen plaats voor niks reserveren. De aanbetaling wordt op de dag van het zetten verrekend met de prijs van de tattoo. Kom je zonder bericht niet op dagen of bel je binnen laatste 72 uur af dan vervalt je aanbetaling.

Je kunt altijd vrijblijvend langskomen voor informatie. Indien gewenst hebben we een aparte ruimte voor extra privacy.

Piercings
Wil je een piercing laten zetten of ben je op zoek naar een nieuw sieraad of meer informatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op woensdag tussen 13:30 en 18:00 is het vrije inloop en heb je geen afspraak nodig voor een piercing. Ook kun je dan gewoon binnenlopen voor controle. In overleg is het mogelijk om hiervoor op een andere dag langs te komen. Neem hiervoor even contact op met Samantha via info @ sparklingpiercings.nl of 0682958008.

Wettelijk gezien mag je vanaf je 12de tot je 16de met toestemming van je ouder of voogd een piercing laten zetten. Nu kan het zijn dat het niet verantwoord is om op zo’n jonge leeftijd een piercing te zetten i.v.m. de groei van je lichaam en de verantwoording die de verzorging met zich meebrengt. Hierover kan de piercer alleen in real-life advies geven. Vanaf je 16de mag je zelf beslissen m.u.v. intiempiercings, hiervoor moet je 18 zijn. Voor het zetten en wisselen van piercings is er een aparte ruimte zodat je alle privacy hebt.

Cadeau-artikelen & Gadgets
Op zoek naar een leuk en uniek cadeau? Kom dan ons assortiment bekijken. Om alvast een voorproefje te geven. We hebben leuke (volkswagen & mustache) mokken, Dali klokken, allerlei hebbedingen met sugarskulls en nog vele andere leuke dingen.

Sieraden
Ben je op zoek naar exclusieve zilveren of gouden (herdenkings)sieraden? Kom dan eens kletsen met Nancy Schouw. Iedere vrijdag van 13.30 tot 18.00 is ze aanwezig om je ontwerp te bespreken. Ook ligt er al een leuke collectie sieraden die zo mee te nemen zijn.

Cadeaubonnen
Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke cadeau maar je kunt zelf niet kiezen? Dan hebben we ook verschillende cadeaubonnen.

Studio regels
Om het voor iedereen zo leuk mogelijk te maken is het belangrijk dat de volgende regels gevolgd worden
- Geen alcohol en/of drugs in en rondom de studio. Ben je onder invloed wordt je niet geholpen!
- Jonger dan 25? We kunnen om je legitimatie vragen dus neem die mee
- Jonger dan 16 wordt er niet getattooeerd
- Jonger dan 18 wordt er niet getattooeerd op zichtbare plaatsen en alleen met toestemming van ouder of voogd
- Jonger dan 12 wordt er niet gepierced (m.u.v. oorlellen)
- Jonger dan 16 wordt er niet gepierced zonder toestemming van ouder of voogd
- Niet roken in de studio
- Geen huisdieren

Tips voor je afspraak
Het is zover, de dag van de tattoo of piercing afspraak. We hebben een paar tips en tricks voor je om ervoor te zorgen dat je straks met een goed voorbereid gevoel in de stoel kunt gaan zitten.
Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent; een uitgerust lichaam kan veel meer hebben.
Ook een goede maaltijd van te voren is zeker geen overbodige luxe. Vergeet ook niet om hier goed bij te drinken.
Persoonlijke lichaamshygiene is heel belangrijk, je krijgt namelijk een wondje die je zo snel mogelijk wilt laten genezen en waar je geen vuil in wilt krijgen.
en nog een paar dingen waar je ons heel blij mee maakt
We kunnen gebrijpen dat je deze bijzondere gebeurtenis vast wilt leggen maar overleg eerst even met je artiest hoe die hier tegenover staat.
Niks is zo vervelend als een gesprek proberen te voeren met iemand die meer aandacht heeft voor zijn telefoon dan voor zijn gesprekspartner. Leg je telefoon even aan de kant tijdens het doornemen van de zaken.
Vergeet niet om je te douchen, ookal maken wij de plek van de tattoo of piercing nog schoon van te voren, is het wel zo prettig als je fris in de stoel komt.
Misschien wel het belangrijkste, vergeet niet om je goede humeur mee te nemen
En als laatste, ben je tevreden over de dienst die je hebt gehad? Vergeet dan de fooi niet.

Onze studio is ingericht volgens strenge hygiënische normen en GGD goedgekeurd.

home | info | gallery | prijzen | links | contact
Copyright 2016 © Hotrodtattoo. All rights reserved.